Boek: 'Edo, zoon van Sax'

Zelf verkoop ik geen boeken. Wel is er met de plaatselijke boekhandel een afspraak waardoor ik via hen gepersonaliseerde exemplaren kan aanbieden. 
Graag een tekeningetje bij voor tante Marleen of een boodschap voor neefje Elias? Laat het mij weten. 


Twee keer per maand maak ik zo'n stapeltje klaar.

Winkelprijs (niet gepersonaliseerd) €19,95

Hier een kleine meerkost om alle administratie te dekken voor €21.

Kaarten en 'kadootjes'

Tover een glimlach op iemands gezicht met een persoonlijk cadeautje of kaartje. Het mag al eens wat kleur of beestige uitstraling hebben. Kies hier de exemplaren die het best bij de toekomstige ontvangers passen of kies gewoon iets voor jezelf.
Na je bestelling wordt alles zo snel mogelijk voor je klaargemaakt.
Het pakketje kan opgestuurd worden, maar waarschijnlijk gaat afhalen in deze tijden nog sneller of goedkoper...

Lokaal & persoonlijk!

Mokken op Maat en "Paumelske Zjatt'n"

Heb jij een idee om een speciaal iemand te verrassen? Laat het weten en misschien kan ik je voorzien van de juiste woorden en een vrolijk of pakkend plaatje. In The Mokken Boutique kan je ook meteen je keuze maken uit heel wat ontwerpen. Even wat richtlijnen doorgeven en die mok is in geen tijd 'gemokt'*!  

Ga zeker nog wat verder kijken op de website van Lisa & Dorien. Je vindt er heel wat originele en gepersonaliseerde cadeaus, kinderboeken, didactisch materiaal, workshops, ...

*'gemokt' = Pamels dialect voor 'gemaakt'

Draai, draai meuleke’ is een boekje waarin molenkenner Jan Delcour vierentwintig liederen met tekst en melodie heeft verzameld. Met de akkoordnotatie boven de notenbalken kunnen creatieve leerkrachten ook meteen de liedjes begeleiden. Bij acht wijsjes vinden we ook een duidelijke dans- beschrijving, zodat een breed spectrum van de muzische vorming wordt bestreken. De fantasierijke illustraties maken er ook een prettig kijkboekje van.

Verzending duurt gemiddeld een week.

Samenstelling/auteur: Jan Delcour - Illustraties: Mieke Evenepoel
Een uitgave van Davidsfonds Roosdaal (met de steun van Cultuurregio Pajottenland-Zennevallei)

ISBN: D/2021/14755/04