VERZENDBELEID

 

LEVERTERMIJNEN

Bestellingen van wenskaarten worden binnen de week na ontvangst van betaling verzonden met Bpost vanuit België. Zij hebben ongeveer 1-3 werkdagen nodig om het pakje bij u thuis te leveren. Reken dus op een levertermijn van maximaal 2 weken. Voor andere producten als oorbellen, hangers, onderzetters, ... die op maat gemaakt worden, is er een een maaktijd van 2 weken nodig. Met levertermijn kan u rekenen op een levertermijn van maximaal 3 weken.
Bij problemen om dit binnen de afgesproken termijn in orde te brengen, zal Mieke Evenepoel de klant via mail de klant melding doen.

 

U wordt op de hoogte gehouden van de levering via mail. Mocht u een levering sneller willen ontvangen, neem dan contact op via mieke.evenepoel@varing42.be en dan kunnen we bekijken wat mogelijk is.

 

AHALEN

Zelf uw pakje komen ophalen kan uiteraard gratis. Het afhaaladres is Varing 42 in Pamel(Roosdaal), van zodra uw bestelling klaar is, ontvangt u een mailtje om een afhaalmoment vast te leggen. Voor specifieke vragen kan u steeds mailen naar mieke.evenepoel@varing42.be.

 

LEVERING

Bestellingen met een leveradres in België kan je laten bezorgen op een adres naar keuze (thuis, werk, …)

 

Bestellingen die in een omslag verstuurd kunnen worden (kaartjes, buttons, magneten, …), worden via Bpost verstuurd.

De prijs staat vermeld bij het bestellen en is verder afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte.

Andere producten: U kan zelf kiezen via welk kanaal u uw pakket wil ontvangen, afhankelijk van uw wensen, in afspraak via mail of telefoon.

Bestellingen via Bpost worden één keer aangeboden en zijn daarna 14 dagen beschikbaar in het postkantoor of afhaalpunt. Daarna wordt het pakje teruggestuurd naar de afzender. 

Indien u het pakje opnieuw wil ontvangen zal u terug leverkosten moeten betalen.

 

Mocht u vragen hebben over de leveringsprijzen of niet zeker zijn van de methode die u best kiest, neem dan contact met me op via mieke.evenepoel@varing42.be .

 

RETOURBELEID

 

Wij zijn een kleine webshop, en geen grote speler! Bekijk dus goed op voorhand wat u koopt, vraag eventueel meer informatie via mieke.evenepoel@varing42.be  Ook indien u vragen heeft, zodat u zeker bent van uw aankoop. Mocht u toch niet tevreden zijn over het geleverde artikel, dan proberen we samen een oplossing te zoeken die voor beide partijen gunstig is.

 

TERUGSTUREN

Ons retourbeleid voorziet een retourtermijn van 15 dagen. Als er 15 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 

Niet-retourneerbare artikelen: Cadeaubonnen en op maat gemaakte producten (zoals gepersonaliseerde mokken, magneten, t-shirts, …).

 

Om uw retourzending aan te melden, stuurt een mail naar mieke.evenepoel@varing42.be We hebben altijd een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig. De kosten om de bestelling te retourneren zijn voor de koper.

 

RESTITUTIES

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

 

TE LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via mieke.evenepoel@varing42.be 

 

VERKOOPARTIKELEN

Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald.

 

RUILEN

Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel wil omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op mieke.evenepoel@varing42.be  en stuur uw artikel naar: Mieke Evenepoel, Varing 42, 1760 Roosdaal, België.

 

VERZENDING

Om uw product te retourneren, dient u uw product versturen naar: Mieke Evenepoel, Varing 42, 1760 Roosdaal, België. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het terugsturen van het product in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is om je geruilde product te bereiken, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We

garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.